Προφίλ  |   Χάρτης site  |   Επικοινωνία  |    
Eλλ. Eng.
Cookies
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Μπαταρίες Κλειστού Τύπου
Εταιρείες Που Αντιπροσωπεύουμε
Starter
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Εταιρείες Που Αντιπροσωπεύουμε - Starter
 
Οι μπαταρίες STARTER διατίθενται στην Ελληνική αγορά από το 1980.Οι τύποι προς διάθεση είναι συμβατοί για κάθε όχημα επιβατικό, φορτηγό, επίσης μπαταρίες marine για σκάφη και με περισσότερα AH ως εναλλακτικές εφαρμογές.Κατά συνέπεια είναι ολέον καθιερωμένες στην Ελλάδα για την άριστη ποιότητα τους και μπορείτε να τις προμηθευτείτε από όλα τα καλά καταστήματα μπαταριών, Αθηνών & Πειραιώς, καθώς και στους τοπικούς αντιπροσώπους μας, σε όλη την Ελλάδα.

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Οι μπαταρίες STARTER υπάρχουν στην Ελληνική αγορά από το 1980.Οι τύποι των μπαταριών STARTER διατίθενται για κάθε είδους όχημα –επιβατικά, φορτηγά κ.λ.π. και με περισσότερα ΑΗ ως εναλλακτικές εφαρμογές.

Είναι πλέον καθιερωμένες στην Ελληνική αγορά για την άριστη ποιότητα τους και μπορείτε να τις προμηθευτείτε είτε από εμάς, είτε από αντιπροσώπους σε Αθήνα, Πειραιά και σ’ όλη την Ελλάδα.

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΣΚΑΦΩΝ

Όπως και για τα αυτοκίνητα έτσι και για τα σκάφη διαθέτουμε την πιο ολοκληρωμένη σειρά μπαταριών με εφαρμογές σε σκάφη αναψυχής, cruiser, πλοία και ειδικές κατασκευές που θα τις βρείτε σε όλα τα καλά καταστήματα Αθηνών και Πειραιώς καθώς και από τους τοπικούς αντιπροσώπους σ’ όλη την Ελλάδα.

Διατίθενται για τις άνω εφαρμογές μπαταρίες τύπου MARINE και όχι μόνο

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
 
   
SSL Certificates